slovensko (Slovenija)English (United Kingdom)
 
 
Novice

Podpis pogodbe o partnerstvu med Fundacijo Univerze v Novi Gorici in Erste Card d.o.o.

29. november 2016

V ponedeljek, 28. novembra 2016, sta prof. dr. Danilo Zavrtanik, predsednik uprave Fundacije Univerze v Novi Gorici in Mladen Mirko Tepuš, mag. znan., MBA, direktor podjetja Erste Card d.o.o.., nosilec franšize in izdajatelj kreditnih kartic Diners Club podpisala pogodbo o partnerstvu. Skupaj bosta izdala in tržila partnerske kartice z odloženim plačilom Diners Club – Fundacija Univerze v Novi Gorici.

Fundacija Univerze v Novi Gorici je edina univerzitetna fundacija v Sloveniji. Deluje z namenom razvoja izobraževalne in raziskovalne dejavnosti Univerze v Novi Gorici, ki velja za eno najboljših univerzitetnih organizacij v regiji.

Univerza v Novi Gorici želi preko Fundacije svojim članom v sodelovanju z Erste Cardom ponuditi vse ugodnosti, ki jih nudi kartica Diners Club in bo hkrati opravljala tudi vlogo članske kartice Fundacije ter z donacijo prometa s strani Erste Card. d.o.o. podpirala dejavnosti Fundacije Univerze v Novi Gorici.

Namen projekta partnerske kartice Diners Club – FUNG je zagotoviti dolgoročni in trajni vir finančnih sredstev za Fundacijo Univerze v Novi Gorici ter financiranje posameznih skladov in projektov v skladu s cilji fundacije. Gre za inovativno obliko trajnega zbiranje donacij v finančno negotovem obdobju.

Po pogodbi o partnerstvu z Erste Card d.o.o., fundacija namreč dobi 0,2% od vsake transakcije opravljene s partnersko kreditno kartico Diners – FUNG in 10 EUR od vsake plačane članarine vsakega imetnika kartice Diners Club – FUNG od drugega leta članstva naprej. Za vsakega novega imetnika kartice Diners Club – FUNG je prvo leto članstva namreč brezplačno.

Lepo vabljeni da tudi vi postanete imetniki kartice Diners Club – FUNG in tako pomagate zbirati sredstva za trajni razvoj izobraževalne in raziskovalne dejavnosti Univerze v Novi Gorici.

Več informacij: www.dinersclub.si